Lilla Klinikens Fotvård
MEDICINSK FOTVÅRD

Om Lilla Klinikens Medicinska Fotvård

Här får du hjälp med komplett nagelvård, förhårdnader, liktornar, nageltrång och allt annat dina fötter önskar för att må bra. Helt enkelt en komplett medicinsk fotvårdsbehandling. Även fotsjukvård erbjuds för dig med remiss. 

Jag är medlem i förbundet Sveriges Fotterapeuter, och där igenom kan du som kund känna dig trygg hos mig. Jag innehar patient- och ansvarsförsäkring. Är alltid aktuellt uppdaterad genom förbundet, med nyheter, aktuell branschinformation, kurser, mässor och mycket annat viktigt och intressant. Är även godkänd av och följer de regler som ställs av Miljö & Hälsa gällande hygienkrav. 

Så dina fötter är i trygga händer hos mig! 

"Lilla Klinikens Medicinska Fotvård", drivs av Jannica Pålman, utbildad Medicinsk Fotterapeut vid Axelsons Fotvårdsskola i Stockholm. Är även utbildad undersköterska och friskvårdscoach i botten. Varje år går jag relevanta och adekvata kurser inom området fothälsa och fotsjukvård genom Expo Medica.

Här är alla välkomna! Även du som har en remiss för din diabetes, då Lilla Klinikens Medicinska Fotvård har vårdavtal med Uppsala läns landsting.

Kliniken finner du i centrala Enköping, på Ljunggården, Kraftgatan 14 A i Enköping. 

 

 

Varmt välkommen!

 

 

Om medicinsk fotvård

Alla behöver sköta om sina fötter, men för vissa grupper är det speciellt viktigt. Det gäller främst äldre personer, sjuka och med funktionsvariationer, diabetiker, reumatiker och psoriasispatienter, men också yrkesgrupper som står och går mycket eller som sportar mycket. Dessa kan vara helt beroende av medicinsk fotvård för att kunna upprätthålla en god livskvalitet.

Fotvård har också blivit något som allt fler yngre och friska personer vill ha, i takt med att wellness-trenden växer. Förhårdnader, skavsår, nageltrång och liknande är något alla kan råka ut för, och att gå bra på sunda fötter är essentiellt för välmåendet. Så ge dig själv friska fötter - för det är du värd!